Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Miljan Brkić: Ploče žele maknuti oni koji nisu ni željeli Hrvatsku – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Ploče u Jasenovcu

Miljan Brkić: Ploče žele maknuti oni koji nisu ni željeli Hrvatsku

Ana Dukić | Utorak, 29. kolovoza 2017.

HDZ-ovaca Miljan Brkić iznio jasan stav o pločama u Jasenovcu, prenosi RTL.

"Činjenica je da je spomen-ploča HOS-a postavljena zakonito, a ne  na silu i činjenica je da je na njoj ratni grb legalne postrojbe  iz Domovinskog rata koja u svom ratnom putu nema ni najmanje mrlje. Činjenica je da u demokratskoj i neovisnoj Hrvatskoj nema potrebe za nasiljem i bespotrebnim dizanjem tenzija. Hrvatski branitelji iz HOS-a imaju toliko veze s ustaštvom koliko neki, koji su zadnjih dana vrlo glasni, imaju veze s hrvatstvom.

Ti nikada nisu ni željeli Hrvatsku; ne samo da je nisu željeli već su i radili protiv njene slobode i neovisnosti. Neka se i  dalje, kao i inače, odmah dižu na zadnje noge na spomen slova H, ali Hrvatska je stvorena, obranjena i živjet će vječno", rekao je Brkić za Večernji list.

Međutim, potpredsjednik Vlade iz HNS-a Predrag  Štromar za RTL je rekao kako stranka ima dogovor s premijerom  Plenkovićem da takvih obilježja neće biti u javnom prostoru. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset