Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kolinda Grabar-Kitarović: Vjerujem da ćemo imati novog mandatara – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Poruka predsjednice

Kolinda Grabar-Kitarović: Vjerujem da ćemo imati novog mandatara

M.Š. / Soundset | Ponedjeljak, 09. studenog 2015.

U Uredu predsjednice Republike na Pantovčaku pozorno se pratila objava rezultata. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pratila rezultate sa svojim suradnicima, među kojima su Domagoj Juričić, Josip Buljević, Mate Radeljić. 

Čestitam državljanima i državljankama jer su pokazali da je Hrvatska zrela demokracija. Iako su rezultati nepotpuni čestitam svima koji su izabrani u Sabor. Čestitam Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik ovih izbora. Pozivam sve koji su izabrani u novi saziv Sabora da pokažu odgovornost prema građanima i da poštuju njihovu želju. Također želim da se postave iznad stranaka za interese Hrvatske i interesa građana. Treba se usredotočiti na interese građana. Svi mi imamo odgovornost voditi Hrvatsku iz krize ka boljem životu i treba se usredotočiti na to. Osobno ću, u skladu s ovlastima, provesti konzultacijje i vjerujem da ćemo nakon toga imati mandatara nove hrvatske vlade, rekla je predsjednica Grabar-Kitarović u obraćanju javnosti oko jedan iza ponoći.

Želja je hrvatskih građana da se prije svega vodi interesa o dobrobiti hrvatske države, hrvatskog naroda, svih hrvatskih državljana i da svi zajedno idemo u bolju Hrvatsku. To je upravo ona ideja zajedništva koju zagovaram od samog početka i na to sve pozivam. Vjerujem da će Hrvatska u bliskoj budućosti imati stabilnu vladu koja će raditi za dobrobit hrvatske držsave i svih njezinih građana, rekla je predsjednica u svom obraćanju.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset