Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ivo Josipović neće se ispričati udruzi Vigilare – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Uvrijedio katolike

Ivo Josipović neće se ispričati udruzi Vigilare

Ana Dukić | Srijeda, 16. kolovoza 2017.

Bivši predsjednik Ivo Josipović prije nekoliko dana je kritizirao program HRT-a za blagdan Velike Gospe, no zahtjev za Udruge Vigilare da se ispriča katolicima je odbio, prenosi N1 .

"Nemam što komentirati, a ispričati se neću. Ustvrdio sam da Hrvatska nije katolička džamahirija, nadam se da u udruzi Vigilare ne smatraju da jest ili da treba biti.", kratko nam je rekao Josipović

Josipović je na Facebooku je prenio komentar Ivice Maštruka koji konstatira: "HRT je doista postao televizija koja ne samo da nadmašuje sve moguće obaveze prema Ugovoru HRT-a i Biskupske konferencije, nego to postaje i kontraproduktivno i u svakom slučaju odbija dobar dio gledatelja. Ovo što se radi za blagdane prešlo je sve moguće granice dobrog ukusa. I nisu tu u pitanu religijska osjećanja gledatelja nego je to očito podilaženje crkvenim institucijama".

U jednom od komentara ispod objave je napisao: „Hrvatska je sekularna država. Nije katolička džamahirija.”

Na sve navedeno reagirali su iz Vigilarea te zatražili ispriku Josipovića, a slučaju da ona izostane, tražit će i pravne postupke. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset