Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Istražno povjerenstvo za Imunološki zavod – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Živi zid

Istražno povjerenstvo za Imunološki zavod

Srijeda, 08. veljače 2017.

Živi zid kao inicijator traži da se osnuje Istražno povjerenstvo za utvrđivanje odgovornosti za rezultate upravljanja i raspolaganja financijama i drugim resursima Imunološkog zavoda. 

"Mi ćemo nastaviti s našom inicijativom, dakle da se utvrdi istina oko Imunološkog zavoda, da se istraži zašto je dozvoljeno da loše uprave kroz desetljeća i desetljeća dovedu zavod na rub opstanka. Njega se želi gurnuti u stečaj kako bi se za mali novac rasprodao pojedinim privatnim interesima, naše saborsko istražno povjerenstvo će utvrditi točno kojima, utvrdit će nulto stanje. Naša je velik želja da bude konsenzus svih zastupnika, svih stranaka, svih klubova i da se što prije pokrene proizvodnja", rekao je Sinčić. 

Nakon zasjedanja Sabor nastavlja glasovanje o raspravljenim zakonima. Među njima su Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji, Zakon o koncesijama te izmjena Zakona o autorskom pravu. Nakon toga Sabor će raspravljati o prijedlogu Ivana Vilibora Sinčića. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset