Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO "Božićna" vožnja čelnika HŽ infrasttrukture s novinarima legendardnim TMD-om – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Vožnjica

FOTO "Božićna" vožnja čelnika HŽ infrasttrukture s novinarima legendardnim TMD-om

Marko Štefelić | Četvrtak, 17. prosinca 2015.

Čelnici Uprave HŽ infranstrukture provozali su se legendarnim TMD-om zajedno s novinarima koji prate rad ovog poduzeća. 

TMD ih je vozio do kolodvora u Dugom Selu i nazad do Glavnog kolodvora. Novinari su imali priliku upoznati se s radom kolodvora u Dugom Selu, jednim od najprometnijih u Hrvatskoj.

Vožnja pružnim vozilom bila je i prilika za našeg fotografa Slavena Janđela da "okine" brojne zanimljive fotografije kojima vam je pokušao dočarati ovo kratko i jedinstveno putovanje.

Također, ovo je bila prilika i za kratki razgovorčić o tome kako napreduje imenovanje "Hendrixovog mosta", zelenog željezničkog mosta preko rijeke Save u Zagrebu. 

"DUUDI je u svega nekoliko dana dao odobrenje za promjenu imena, a nakon vaše incijative. Sada se slaže dopis za Vladu RH nakon čega ćemo imati i službenu odluku o preimenovanju zelenog željezničkog mosta", rekla nam je u razgovoru predsjednica Uprave HŽ Infrastrukture Renata Suša. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset