Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Državni vrh položio vijence u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.02.2018.

Mirogoj

Državni vrh položio vijence u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Ana Dukić | Petak, 04. kolovoza 2017.

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti premijer Andrej Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, ministar obrane Damir Krstičević i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved položili su vijence na zagrebačkom groblju Mirogoj, prenosi HRT . 

Državni vrh položio je vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli te kod Središnjega križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata i na grobu prvog predsjednika Republike Hrvatske  dr. Franje Tuđmana. 

"Došli smo ovdje na Mirogoj, na dan početka vojno-redarstvene akcije Oluja odati počast svim hrvatskim braniteljima, svima koji su dali svoj život i zdravlje i sve što su imali za slobodu naše domovine Republike Hrvatske u obrani od velikosrpskog Miloševićevog režima", rekao je premijer Andrej Plenković.  

"Sjećamo se svih onih koji su svoj život dali za Domovinu. Sjećamo se s posebnom zahvalom i poštovanjem prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, čovjeka bez čije vizije i velikog razumijevanja međunarodnih okolnosti sasvim sigurno projekt stvaranja hrvatske države ne bi bio ovako uspješan", izjavio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset