Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 City Center one te vodi na koncert Parnog Valjka – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

OSVOJITE ULAZNICE

City Center one te vodi na koncert Parnog Valjka

Ponedjeljak, 13. studenog 2017.

Parni valjak, bend koji već više od 40 godina potvrđuje status jednog od najboljih rock sastava na našoj glazbenoj sceni, nastavlja oduševljavati svoju brojnu publiku. Ovoga puta na redu je Zagreb, a Aki, Hus i ekipa pripremaju žestoki koncert koji je na rasporedu 1. prosinca!

City Center one, Soundset Plavi i Laganini FM pobrinuli su se da posjetitelji City Centera one također zapjevaju u glas sa svojim glazbenim idolima! Priključite se velikoj nagradnoj igri u kojoj od 13. do 24. studenoga dijelimo ulaznice za koncert, a sve što trebate napraviti jest slušati Soundset Plavi i Laganini FM te prepoznati koja je poznata pjesma Parnog valjka interpretirana kao poezija u eteru i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za koncert Parnog valjka!

Kako još možete doći do ulaznica? Pratite Facebook stranicu City Centera one Zagreb (link) i na vrijeme saznajte kako osvojiti dodatne ulaznice za ovaj veliki koncert.

Zagrebačka publika s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert, budući da dečki u glavnome gradu nisu nastupili još od 2011. godine, stoga će se za ovu koncertnu poslasticu tražiti karta više – a vi možete biti među onima koji će uživati u najvećim hitovima iz bogate karijere Parnog Valjka. Teško je ostati ravnodušan na njihove poznate balade, kao i ne zaplesati uz velike hitove poput Ugasi me i Lutka za bal. Zagrebački koncert Parni Valjak će održati u sklopu turneje 2u1  pa će publika moći uživati u električnom i akustičnom dijelu koncerta.


Budite i vi dio ove glazbene priče. Igrajte se s nama – želimo vam puno sreće!

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset