Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Ante Ramljak razgovarao o stabilizaciji poslovanja Agrokora u regiji – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Sastanak u Beogradu

Ante Ramljak razgovarao o stabilizaciji poslovanja Agrokora u regiji

Četvrtak, 18. svibnja 2017.

Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, u Beogradu je razgovarao s članovima srbijanske Vlade i gospodarskih institucija o načinima na koje planira stabilizaciju koncerna.

Vladin izvanredni povjerenik je s visokim dužnosnicima srbijanske vlade, Gospodarske komore i čelnim ljudima Agrokorovih poduzeća u Srbiji razgovarao o planovima za stabiliziranje poslovanja koncerna u regiji. Ramljak je poručio kako isključuje stečaj, te da je plan kroz godinu do godinu i pol restrukturirati ga. Doznaje se da je poručio i da se Agrokorove kompanije u Srbiji ne trebaju bojati za svoje poslovanje.

"Dobili su uvjeravanje da se taj proces restrukturiranja odvija u jednoj pozitivnoj dinamici. Oni su optimisti i misle da mogu riješiti goruće probleme koji u ovom trenutku imaju s likvidnošću u Hrvatskoj", rekao je srbijanski ministar trgovine i turizma, Rasim Ljajić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset