Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 11. Obrtničke sportske igre u Malom Lošinju – Hrvatska – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.05.2018.

više od 600 sudionika

11. Obrtničke sportske igre u Malom Lošinju

Soundset | Četvrtak, 10. svibnja 2018.

11. izdanje Obrtničkih sportskih igara koje Hrvatska obrtnička komora i ove godine organizira otvara se 11. svibnja u 9.00 sati i traje do 13. svibnja.

Više od 600 sudionika, obrtnica i obrtnika iz cijele Hrvatske, okupit će se i ove godine u Malom Lošinju i natjecat će se u dvanaest sportskih disciplina.

Domaćin jedanaestog izdanja Obrtničkih sportskih igara je Obrtnička komora Primorsko – goranske županije i Udruženje obrtnika Cres – Lošinj, , a suorganizator je turistička agencija Dubrovnik Sun d.o.o.

Generalni sponzor OSI je Hrvatski Telekom, koji je samo za sudionike Obrtničkih sportskih igara pripremo posebnu ponudu koja se odnosi na rješenja za fiskalizaciju, koju će prezentirati u svom izlagačkom prostoru u predvorju hotela Vespera.

Sponzor Crodux u okviru događanja informirat će sudionike o širenju mreže svojihbenzinskih servisa tepodsjetiti na uspješnu suradnju s Hrvatskom obrtničkom komorom u projektu HOK Zajednička nabava, koja omogućava svim obrtnicima povoljniju nabavu naftnih derivata te prirodnog i ukapljenog naftnog plina (UNP).

U proteklih deset godina na ovom najvećem okupljanju obrtnika iz Hrvatske, ali i njihovih gostiju iz drugih zemalja sudjelovalo je više od 6500 tisuća ljudi. Najveći broj njih se uvijek iznova vraća Obrtničkim sportskim igrama u ulozi natjecatelja ili pak glasnih navijača.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset