Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Vijesti

Postanite čuvar hrvatskih ljepota

Kupnjom Palmolive proizvoda u dm prodavaonicama donirate Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici

Kupnjom Palmolive proizvoda u dm prodavaonicama donirate Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici

S ljetom pred vratima,  Colgate Palmolive Adria  i Hrvatska vatrogasna zajednica kreću u zajedničku edukativnu akciju “Budite i Vi čuvar hrvatskih ljepota”  koja za glavni cilj ima podizanje svijesti o požarnim opasnostima. Kampanju su na konferenciji za novinare predstavili predstavnici Colgate Palmolive Adria i    tajnik Operativno-tehničkog stožera Hrvatske vatrogasne zajednice, Mario Starčević.

Grupacija Pivac u sljedeće dvije godine udvostručuje proizvodnju na farmama kooperanata

Grupacija Pivac u sljedeće dvije godine udvostručuje proizvodnju na farmama kooperanata

Mesna industrija Vajda iz Čakovca obilježila je 50. obljetnicu kooperacije s domaćim uzgajivačima svinja te najavila daljnje planove povećanja godišnjeg kapaciteta, koji bi do kraja ove godine trebao porasti na 150.000 tovljenika. Upravo je kvalitetna suradnja s više od 70 kooperanata iz Međimurske, Varaždinske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Zagrebačke županije jedan od temelja uspjeha poslovanja Vajde, kao i čitave Grupacije Pivac, a na panel-raspravama održanima u povodu obljetnice razgovaralo se o izazovima u domaćoj svinjogojskoj proizvodnji te novom modelu kooperacije.

Predstavljen nacionalni projekt "Trojčeki" kojem je cilj ekonomski olakšati start svim roditeljima trojki u 2018

Predstavljen nacionalni projekt "Trojčeki" kojem je cilj ekonomski olakšati start svim roditeljima trojki u 2018

Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli. Sigurno su i obitelji koje su primile takvu vijest znale već tada da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije. Ali, i sve što će im trebati, množit će s tri. Da svaki početak ne mora biti težak, pogotovo kada su u pitanju tri srca – pobrinula se Radenska, inicijator nacionalnog projekta „Naša tri srca za vaša tri srca!“ kojim se namjerava svim roditeljima trojki u 2018. godini pomoći u novim izazovima roditeljstva i ekonomski olakšati trostruki početak prijeko potrebnim darom – posebno dizajniranim dječjim kolicima za trojke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe.

NAGRADNA IGRA

Kad zeleno postane plavo – Belinka slavi 70 godina

Kad zeleno postane plavo – Belinka slavi 70 godina

Belinka je sinonim za proizvode koji štite drvo, to je svima već dobro znano, ali rijetko tko zna da je ime Belinka nastalo prije punih 70 godina, kada je započela proizvodnja vodikovog peroksida, svestranog sredstva za izbjeljivanje. Belinka je iz godine u godinu rasla i širila se na različita područja djelovanja i različite segmente kupaca, čime je tvrtka 1978. godine službeno podijeljena na dva dijela. Danas su Belinka Belles i Belinka Perkemija poduzeća poznata i međunarodno priznata kao proizvođači kemijskih proizvoda. Belinka Belles sinonim je za zaštitu drveta, dok je Belinka Perkemija jedan od najvećih proizvođača peroksidnih spojeva u Srednjoj Europi.

HT nagrada

Hrvatski Telekom i Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu spajaju tehnologiju i kulturu!

Hrvatski Telekom i Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu spajaju tehnologiju i kulturu!

Od 20. travnja kreće još jedna, jedanaesta po redu, HT izložba za hrvatsku suvremenu umjetnost koja brojnim umjetnicima daje potpunu slobodu izražavanja! Naime, tema djela nije definirana – jedini uvjet umjetnicima bio je da rad ne smije biti stariji od dvije godine. Najbolji će osvojiti bogate nagrade, a Zagreb i Hrvatska ovim hvalevrijednim projektom dobivaju relevantan presjek domaće suvremene scene. Na natječaj se prijavilo 236 radova od kojih je 33 ušlo u najuži krug. Izabrana djela bit će izložena u MSU do 13. svibnja 2018. godine, uz nekoliko uglednih umjetnika poput Zlatana Vrkljana, Dunja Janković, Dalibor Martinis.

Članci 112 od 29085

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
2423
2424
Sljedeća
Soundset