Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zlatni vaterpolisti dočekani u Zagrebu i u Dubrovniku – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

Barakude slavile

Zlatni vaterpolisti dočekani u Zagrebu i u Dubrovniku

Ana Dukić | Ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Zlatnu hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju dočekali su deseci tisuća Zagrepčana i Dubrovčana koji su pobjedom u finalu nad Mađarskom ponovno postali svjetski prvaci, prenosi HRT . 

Trinaestoro zlatnih vaterpolista, izbornik Ivica Tucak i stručni stožer na Trg je stigao u autobusu otvorenog krova oko 18.20 sati, a potom su se s medaljama svjetskih prvaka popeli na pozornicu. Program je vodio bivši hrvatski reprezentativac Dubravko Šimenc, a mnoštvo je s posebnim pljeskom pozdravilo izbornika Tucka, Sandra Sukna, Luku Lončara i Javia Garciu. 

"Stvarno smo osjećali vašu podršku i to nam je dalo dodatnu snagu u trenucima kada je bilo najteže. Pobijedili smo sve najbolje momčadi svijeta i zaslužili ovu pobjedu, kazao je kapetan Sukno, a potom je okupljene pozdravio izbornik. Oduševljeni smo ovim dočekom i hvala vam na tome. Ako smo vas barem na trenutak ili djelić sekunde učinili sretnijim negoli ste to bili jučer, onda smo i mi sretni", rekao je Tucak. 

Zlatne Barakude dočekali su i državna tajnica za sport Janica Kostelić, gradonačelnik Milan Bandić i bivši hrvatski izbornik Ratko Rudić, koji je s Hrvatskom osvajao olimpijske i svjetske naslove. 

"Ova generacija na čelu s izbornikom Tuckom odradila je izvanredan posao, imali su veliku želju i motivaciju da uzmu zlato i to su učinili na doista sjajan način. Ključna je bila upravo ta želja i glad za pobjedom, ali su pokazali i izvrsnu koncentraciju i čvrstinu tijekom utakmica, bez čega ne bi postali svjetski prvaci. Ovo je vrlo talentirana reprezentacija i ovo nije kraj", rekao je bivši izbornik Rudić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset