Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U SPORTSKOM RITMU: Rijeka osvojila prvi naslov prvaka Hrvatske – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

HOO

U SPORTSKOM RITMU: Rijeka osvojila prvi naslov prvaka Hrvatske

Ana Dukić | Utorak, 23. svibnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "U sportskom ritmu" govorimo u prvom naslovu prvaka Hrvatske nogometaša Rijeke. 

Nogometaši Rijeke su pobjedom protiv Cibalije prvi put u povijesti osvojili naslov državnog prvaka. U trenutku kada je glavni sudac Ante Vučemilović odsvirao kraj utakmice Rujevica je eksplodirala. Navijači su utrčali na teren i s igračima proslavili povijesni naslov.

U hrvatskom nogometu ima i drugi vijesti, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis s 23 igrača za susret protiv Islanda u sklopu Europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja se 11. lipnja u 20:45 sati igra u Reykjaviku.

Također, gost emisije je predsjednik HOO Zlatko Mateša koji govori o nadolazećim Olimpijskim igrama te aktualnostim u hrvatskom sportu.

U Osijeku je završio Gimnastički Grad prix miting Žito Challenge cup. Nakon srebra i bronce Roberta Seligmana i Matije Barona u konju s hvataljkama Tin Srbić osvojio je u nedjelju zlatno odličje na preči, a prije tjedan dana bio je zlatni na Svjetskom kupu u Koperu.

Budite uz Soundset utorkom u 13 sati! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset