Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U SPORTSKOM RITMU: Josip Čop ostaje na mjestu glavnog tajnika HOO-a – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

HOO

U SPORTSKOM RITMU: Josip Čop ostaje na mjestu glavnog tajnika HOO-a

Utorak, 09. svibnja 2017.

Poslušaj

00:00min

U emisiji "U sportskom ritmu" razgovaramo o ponovno izabranom glavnom tajniku Hrvatskog olimpijskog odbora Josipu Čopu. 

Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora imenovalo je na posljednjoj sjednici Josipa Čopa za glavnog tajnika HOO-a s mandatom od četiri godine. Čopu, jedinom kandidatu na natječaju, ovo je treći reizbor na toj dužnosti koju obnaša od 2005. godine. Tom je prilikom Vijeću predložio planove u mandatnom razdoblju 2017. - 2021.

Večeras je uzvratni susret polufinala Lige prvaka između Juventusa i Monaca. 

Može li Monaco postati treći klub kojem je to uspjelo nakon što je u prvom susretu polufinala Lige prvaka izgubio od Juventusa 0-2? Odgovor na to pitanje doznat ćemo večeras kada je na rasporedu uzvratni susret u Torinu od 20 sati i 45 minuta.

Ivan Lizatović postao je peti hrvatski hrvač od samostalnosti koji je na seniorskom Europskom prvenstvu osvojio odličje, nakon što je u Novom Sadu u borbi za broncu bio bolji od Šveđanina Boa Erika Joakima Fagerlunda. U vrlo izjednačenoj i neizvjesnoj borbi konačan rezultat bio je 1-1, a Lizatović je slavio zbog toga što je bio posljednji koji je osvojio bod, uspješno se obranivši od napada švedskog suparnika u posljednje dvije minute.

Budite uz Soundset utorkom u 13 sati! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset