Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 U SPORTSKOM RITMU: Čilić ponovno najbolji ranking u karijeri – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

HOO

U SPORTSKOM RITMU: Čilić ponovno najbolji ranking u karijeri

Ana Dukić | Utorak, 27. lipnja 2017.

U emisiji "U sportskom ritmu" razgovaramo o najboljem rankingu u karijeru Marina Čilića. 

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio osvojiti svoj drugi naslov u Queen's Clubu, bolji od njega bio je nakon dva i pol sata igre Španjolac Feliciano Lopez sa 4:6, 7:6 i 7:6. Unatoč porazu u finalu Čilić je skočio za jedno mjesto te je sada 6. tenisač svijeta te je tako ponovio najbolji ranking karijere.

Također, razgovaramo o Barakudama koje su se vratile s broncom sa završnici Svjetske lige u Rusiji. Nadigrali su SAD 10:4. Zlatna je bila Srbija koja je u bila bolja od Italije.

Oslabljena hrvatska atletska reprezentacija zauzela je sedmo mjesto na ekipnom europskom prvenstvu druge lige održanom ovoga vikenda u Tel Avivu.

Davor Rendulić je domaćin u sportskoj emisiji Olimpika koja je projekt Hrvatskog olimpijskog odbora i Soundset radijske mreže koja vam donosi sve vijesti iz sporta. 

Budite uz Soundset utorkom u 13 sati! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset