Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Slaven Belupo dočekuje Dinamo, a Osijek Rijeku – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

HNL

Slaven Belupo dočekuje Dinamo, a Osijek Rijeku

Utorak, 25. travnja 2017.

Današnjim gostovanjima Dinama kod Slavena Belupa i Rijeke kod Osijeka otvara se 30. kolo Prve HNL.  

Plave čeka od 18 sati čeka gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa. Bugarski strateg ovu utakmicu mora pobijediti iako je Petev je uoči utakmice dobio i bezrezervnu podršku Izvršnog odbora Dinama.

U Gradskom vrtu od 20 sati igra se derbi kola. Trećeplasirani Osijek dočekat će neporaženu Rijeku. Osijek će tražiti dobar rezultat za zadržavanjem prednosti od tri boda pred Hajdukom, a Rijeka će željeti zadržati razmak pred Dinamom. Utakmicu najavljuje trener gostiju Matjaž Kek. 

"Zgusnut europski ritam nosi nam sljedeću veliku utakmicu, derbi protiv ekipe koja je u zadnje vrijeme, zadnjih nekoliko kola nanizala seriju pozitivnih rezultata. Sigurno su da, kad igra prvi protiv trećeg, očekivanja za jednu pravu, kvalitetnu utakmicu, a naša očekivanja su pozitivan rezultat", rekao je Matjaž Kek. 

Rijeka je sedam kola prije kraja prvenstva prva sa 73 boda, Dinamo ima pet manje, a Osijek je na trećem mjestu s 56 bodova. Slaven Belupo je šesti s 31 bodom. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset