Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Petev predstavljen: Neće biti lako, imamo puno posla – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

Bugarin na modroj klupi

Petev predstavljen: Neće biti lako, imamo puno posla

M.Š. / Soundset | Četvrtak, 29. rujna 2016.

Bugarski stručnjak preuzeo je Dinamo nakon konferencije za medije u četvrtak u Maksimirskoj 128.

"Svjedočimo o nečem velikom. Pred vama je novi trener Dinama, trener koji Dinamo zna jako, jako dobro, a vjerujem i da vi njega znate. Nalazi se na stadionu koji mu je ostao u najgorem sjećanju. Doveli smo ga jer čvrsto vjerujemo da je on najbolji izbor. Nudilo se puno trenera različitih profila, domaćih i stranih, svih vrsta... Bit ćemo iskreni, Petev je bio prvi izbor. Mlad je, željan, ima sjajne rezultate iza sebe. Nije stranac jer poznaje ovu momčad, zna jezik. Koliko poznaje momčad, pokazat će vam već u nedjelju. Nije bilo u planu da preuzme momčad u nedjelju jer znamo koliko znači utakmica protiv Hajduka - derbi je derbi i nije jednostavno preuzeti momčad pred takvu utakmicu. On je htio preuzeti momčad pred derbi", rekao je Tomislav Svetina na predstavljanju novog trenera. 

"Za par mjeseci ću naučiti jezik do kraja. Sretan sam što sam došao u Dinamo. Dvaput se nismo  uspjeli dogovoriti, ali mislim da je ovaj moment dobar. Uvijek sam želio raditi u ovakvom klubu. U glavi imam samo uspjeh, da si stvorimo sjajnu ekipu. Moramo raditi puno kako bi bili svi zadovoljni kako igra Dinamo i ono najbitnije, da imamo rezultat. Neće biti lako, to znam vrlo dobro, ali mi ćemo raditi i ja sam siguran da će se Dinamo vratiti tamo gdje pripada", kaže novi strateg Modrih.

Ulaznice za Hajduk

"Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu 11. kola MAXtv Prve Lige GNK Dinamo - HNK Hajduk počinje u četvrtak, 29. rujna, u 10h na Ticket pointu.

Cijene pojedinačnih ulaznica iznose:

Tribina sjever dolje 30kn

Tribina istok 50kn

Tibina zapad 70kn

Ticket point će raditi od četvrtka, 29. rujna, do subote, 1. listopada od 10 do 19h te na dan utakmice, u nedjelju, 2. listopada od 10 do 17:45h (kraj prvog poluvremena).

VAŽNO! Prodaja pojedinačnih ulaznica bit će personalizirana te će prilikom kupovine biti potrebno predočiti važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, putovnica ili zdravstvena iskaznica)", navodi se na službenoj stranici GNK Dinamo. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset