Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Nikola Vlašić potpisao za Everton – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Najskuplji transfer

Nikola Vlašić potpisao za Everton

Soundset | Petak, 01. rujna 2017.

Nikola Vlašić, bivši kapetan Hajduka, nakon što je u Liverpoolu uspješno prošao liječničke preglede postao je novi igrač Evertona te tako postao najskuplji nogometaš Hajduka u klupskoj povijesti.

Vlašić je potpisao ugovor na pet godina. Ukupan iznos transfera je 9.7 milijuna eura, Hajduku ide 8 milijuna, a Vlašiću 1.7 milijuna eura. Hajduk može dodatno zaraditi, ako bi se dogodilo to da se Everton plasira u Ligu prvaka sljedeće sezone, isto tako ovisi i o tome koliko će Vlasić odigrati utakmica i zabiti golova. 
Vlašić nije krio svoju sreću te je rekao kako je želio doći u Everton zbog menađera Koemana, velikih igrača i reputacije kluba. 

"Stvarno sam uzbuđen! Uopće nisam razmišljao kad su mi rekli da se Everton interesira za mene. Premier League je najveći mogući izazov, najbolja liga. Vjerujem da mogu uspjeti, da ću se izboriti za priliku i pokazati svoje vrijednosti", kazao je Nikola Vlašić.

Vlašić bi u Evertonu trebao nositi dres s brojem 27.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset