Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Najveća donacija hrvatskom sportu! – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.06.2018.

"MAKNIMO DJECU S ULICE"

Najveća donacija hrvatskom sportu!

Petak, 07. srpnja 2017.

Njemački KiK Textilien povodom akcije „Maknimo djecu sa ulice“ donirao preko 50.000 kompleta nogometnih dresova! 

Donirano je preko 700 hrvatskih nogometnih klubova iz svih rangova lige koje je KiK potpuno besplatno opskrbio setovima dresova za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a setovi se sastoje od gornjeg i donjeg dijela, štucna te sportskih torbi. Prepoznatljivi KiK-ovi dresovi mogu se vidjeti na našim nogometašima!

Detaljan popis svih klubova sa fotografijama momčadi objavljen je na službenoj facebook stranici KiK Hrvatska. Najveći europski trgovac odjećom, njemački KiK Textilien u najvećoj krizi, a uoči početka nove sezone, pružio je ruku hrvatskim nogometnim klubovima donirajući preko 50.000 kompleta nogometnih dresova za sve natjecateljske kategorije. Na popisu najveće sportske donacije u Hrvatskoj našlo se preko 700 klubova.

„Zbog besparice je većina hrvatskih nogometnih klubova pred gašenjem, pri čemu su posebno ugrožene škole nogometa za najmlađe. Upravo zato KiK pruža svoju ruku. Popularizacija i pomoć hrvatskim nogometnim klubovima, dio je akcije spašavanja djece od ulice i nasilja.“ potvrdio je Petar Burazin, direktor KiK International - donator akcije. Nogomet je najpopularniji i najmasovniji sport, no mnogo je onih koji zbog nedostatka sredstava nisu u mogućnosti održavati klubove, posebice nogometne škole.

„Zdrav život i natjecateljski duh važno je poticati među mladima! Za vrijeme trajanja ove akcije nismo gledali iz koje sredine klubovi dolaze niti u kojem rangu se natječu. Jedini kriterij bio je da je klub registriran i da pomognemo potrebitima” izjavio je Ante Rimac, direktor KiK-a za Hrvatsku i Sloveniju

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset