Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Modrić najbolji vezni igrač Lige prvaka – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Prošla sezona

Modrić najbolji vezni igrač Lige prvaka

Ana Dukić | Petak, 25. kolovoza 2017.

Hrvatski kapetan Luka Modrić dobitnik je priznanja za najboljeg veznog nogometaša Lige prvaka u prošloj sezoni, prenosi RTL .

"Ovo smo ostvarili zajedno. Želim zahvaliti svima koji su glasovali za mene, svojim suigračima i trenerima, jer me uvijek podržavaju i pomažu mi da rastem kao igrač. Jako sam sretan i počašćen", rekao je hrvatski kapetan. 

Real Madrid je prošle sezone obranio naslov pobjednika Lige prvaka 2016. i 2017. što nikome nije pošlo za rukom,a osvojili su i španjolsko prvenstvo, prvi put nakon 2012. godine. 

"Naježim se kada vidim trenutke koje smo doživjeli protekle sezone, jer je sve bilo posebno. Bila je to spektakularna godina, za povijest, te trebamo biti ponosni na to što smo postigli", rekao je Modrić. "Budući da smo mi Real Madrid ne možemo se opustiti. Nadam se da ćemo sve ponoviti ove godine", zaključio je.

Real Madrid će igrati u skupini H Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, Tottenhama i APOEL-a, odlučeno je ždrijebom u četvrtak.

"Grupa je teška. Borussiju poznajemo jer svake godine igramo protiv nje. Jako mi je drago što ćemo igrati protiv moje bivše momčadi Tottenhama, šteta što to neće biti na stadionu White Hart Line, no drago mi je što će to biti na Wembleyu", izjavio je Modrić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset