Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Marin Čilić ostao bez Wimbledona – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

26.04.2018.

Pobjeda Federera

Marin Čilić ostao bez Wimbledona

Ana Dukić | Ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio pobijediti Rogera Federera u finalu Wimbledona, prenosi HRT . 

Legendarni Švicarac pobjedu je odnio u tri seta te tako pobjedu na najjačem teniskom turniru odnio bez izgubljenog seta. Federeru je ovo osmi Wimbledon.

Marina je tijekom cijelog meča mučila ozljeda u lijevom stopalu pa se u jednom trenutku rasplakao na terenu.

"Tijekom meča s Querreyem u polufinalu osjetio sam bol u nozi. Nisam uzimao nikakve pauze za medical da zovem doktora na teren. Nakon meča i nije tako loše izgledalo. Doktori i fizioterapeuti su mi pomogli da to saniram na najbolji mogući način, ali ujutro kad sam se probudio bol je bila velika. Stvorilo se dosta krvi u tom dijelu ispod palca u lijevom stopalu. Jučer cijeli dan smo to pokušavali riješiti. Danas sam dobio i injekciju anestetika, ali nažalost na tom mjestu ima dosta debele kože i nije uspjelo potpuno blokirati bol. Tijekom cijelog meča imao sam problema s malo čvršćim dodirom lijeve noge od pod", rekao je Čilić za HRT.

"Malo su mi kulminirali osjećaji tijekom meča jer znam koliko sam truda uložio da dođem do ovog nivoa. Mislim da sam uspio napraviti sve u mojoj moći da igram najbolji mogući tenis u ovom trenutku. Osjećaji su jednostavno prevladali. U svakom slučaju želim čestitati Rogeru. Ovo je nevjerojatno postignuće za njega. Ne gledajući današnji meč on je stigao do finala bez izgubljenog seta i želim mu čestitati na svaki mogući način", dodao je Čilić te dodao da teži zauzeti prvom mjesto ATP ljestvice. 

Nakon turnira došlo je i do promjena na ATP ljestvici, Čilić je učvrstio šesto mjesto s 5075 bodova, a Federer se popeo na treće mjesto sa 6545 bodova. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset