Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hajduku 80,000 kuna kazne i 2 utakmice bez navijača – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Neredi na utakmici

Hajduku 80,000 kuna kazne i 2 utakmice bez navijača

Srijeda, 15. ožujka 2017.

Iako su mnogi predviđali puno teže kazne, disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić Hajduk je kaznio s dvije utakmice bez navijača na Poljudu te s 80,000 kuna za nerede na utakmici s Rijekom. 

Na službenoj stranici prvahnl.hr objavljeno je i obrazloženje:

"Na utakmici Hajduk - Rijeka navijačka skupina Torcida smještena na sjevernoj tribini zapalila je u više navrata veliki broj pirotehničkih naprava, skandirala poklike pune mržnje, diskriminacije, rasizma i šovinizma, unijela transparente sa ksenofobnim i uvredljivim sadržajem. Utakmica je dva puta bila u prekidu: u 55. minuti na tri i pol minute zbog ubacivanja baklji u teren za igru, a u 90. minuti zbog ulaska u teren za igru maskiranog huligana s metalnom šipkom u ruci u pokušaju da napadne suca utakmice. Po završetku utakmice u svečanoj loži od strane gledatelja bocom s vodom pogođen je predsjednik HNK Rijeka. Kako se radi o učestalim prekršajima iz članka 67. i 88. DP HNS-a na prvenstvenim utakmicama igranim na Gradskom stadionu Poljud, HNK Hajduk je kažnjen igranjem naredne dvije utakmice bez prisutnosti gledatelja na stadionu te novčanom kaznom u iznosu od 80.000 kuna."

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset