Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO Prvi trening Medveščakovaca u Ledenoj! – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.06.2018.

Konačno stigli

FOTO Prvi trening Medveščakovaca u Ledenoj!

M.Š. / Soundset | Nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Medvjedi su održali prvi trening u Ledenoj dvorani pred svojim navijačima.

U odličnom raspoloženju zagrebački Medvjedi održali su prvi trening u Brlogu i ugostili svoje vjerne navijače.

"Odličan je osjećaj vratiti se na led. Zbog puta u zadnjih par dana nisam imao priliku trenirati tako da mi je ovo baš trebalo. Presretan sam što sam se priključio momčadi i veselim se novom iskustvu. Radio sam cijelo ljeto i spreman sam pomoći Medvjedima", rekao je nakon svog prvog odrađenog treninga novi napadač Bobby Butler.

Igrači su klizali i uvježbavali akcije, a nakon sat vremena napornog rada nad led se nadvila magla. 

"Lijepo je biti doma u Zagrebu pa makar i na samo par dana. Super je što smo za prvi izlazak na led u svojoj dvorani imali i navijače prisutne. Bilo je malo maglovito, ali to je tako. Kontrolirano ono što možemo i to je stav kojeg se držimo", komentirao je Francis Pare.

Prije i nakon treninga Medvjedi su pronašli vremena za navijače - fotografirali su se, pozdravili, razmijenili prvotne dojmove prije nove sezone i potpisali autogram karte igrača koje su navijačima podijeljene na ulazu u dvoranu.

"Prvi puta sam u dvorani i uživao sam igrajući na našem ledu. Jako mi je drago što su nas navijači došli vidjeti i pozdraviti", izjavio je Samson Mahbod.

Medvjedi su odradili odlične pripreme, pobijedili u svim pripremnim susretima. Prvu domaću utakmicu igraju 29.kolovoza protiv Sočija. 31. kolovoza dočekuju Torpedo iz Nižnjeg Novgoroda, a 2. rujna će ugostiti Spartak iz Moskve. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset