Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Dinamo pobijedio Split, Rijeka dobila Osijek – Sport — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

23.06.2018.

Hrvatski nogometni kup

Dinamo pobijedio Split, Rijeka dobila Osijek

Četvrtak, 02. ožujka 2017.

U prvom polufinalu susretu Hrvatskog kupa nogometaši Rijeke su pobijedili na Rujevici Osijek s 3:1 te su stekli prednost pred uzvrat 15. ožujka u Gradskom vrtu. 

U ranije odigranom polufinalu Dinamo je na Maksimiru slavio protiv RNK Splita s uvjerljivih 6:0 te će uzvrat 14. ožujka na Parku mladeži biti samo formalnost, a četiri gola zabio je Armin Hodžić. 

"Sigurno da nije lako zabiti četiri gola, niti na treningu, a posebno na utakmici. Moram zahvaliti ekipi, odigrali smo kao prava momčad. Sigurno da ćemo napredovati iz utakmice u utakmicu. Rekao sam nedavno da ćemo biti sve bolji, to se i pokazalo u ovoj utakmici. Nadam se da ćemo nastaviti ovako igrati. Mi smo najbolji u Hrvatskoj, nema dvojbe, idemo po naslov i Kup", rekao je nogometaš Dinama Armin Hodžić.

Igrač Rijeke Mario Gavranović u ogledu protiv Osijeka još  je jednom pokazao što znači imati nos za gol. Napadač Rijeke postigao je hat-trick izludivši gostujuće braniče u kaznenom prostoru, a Mario je sve do 78. minute, kada je zamijenjen, bio konstantna opasnost za osječki gol.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset