Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Završena sezona skenera – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

Soundset skener

Završena sezona skenera

Kornelije Hećimović | Petak, 30. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Završena je još jedna sezona Skenera. 

Sezona u kojoj smo zajedno s vama svjedočili brojnim nevjerojatnim događajima, bili sudionici nekoliko izbora, proživjeli par vlada i mnoštvo ministara. Predizborno nam se obećavalo i postizborno neispunjavalo. Kralo nas se, lagalo i varalo. Klelo se u državu i naciju, a trpalo u vlastiti džep.
Ali smo eto nekako preživjeli. Snažniji i nadam se pametniji.
I zbog svega toga vam cijela redakcija Soundset Skenera želi ugodno, dugačko i prekrasno ljeto. Ljeto u kojem ćete se odmoriti i zaboraviti na politiku.
Ljeto u kojem ćete se kupati u rijekama i moru, a ne zapinjati na MOST-ovima, ljeto u kojem ćete zaboraviti na Živi zid i umjesto njega zaspati na nekom kamenom zidiću iznad borove šume. Ljeto u kojem će kratica SDP značiti Samo Dragi Prijatelji, a HDZ Hladovina, Drijemež i Zabava.
Želimo vam da se odmorite od svega, pa i nas. Jer i nama odmor treba.
Čujemo se ponovno na jesen i nadajmo se boljoj budućnosti, jer nam je u ovoj našoj Pandorinoj kutiji nada zaista jedina preostala.
Ugodno ljeto!

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset