Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zakuhalo se na hrvatskoj političkoj pozornici – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

27.04.2018.

Soundset skener

Zakuhalo se na hrvatskoj političkoj pozornici

Srijeda, 07. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Zakuhalo se i to dobro na hrvatskoj političkoj pozornici, na daskama političkog bordela u kojem iz dana u dan, uz različitu publiku, manje više isti autori izvode predstave svaki put drugačije od prethodne.

Koliko se toga promijenilo od kada je prije 156 godina na pozornicu zadimljenog i zamračenog bordela u New Orleansu stupila prva balerina koja je uz taktove dobro im znane muzike, ogolila svoje tijelo za novac i status u očima napaljene publike? Malo, gotovo ništa. Jer danas uz taktove, lažnih obećanja, domoljublja, busanja u prsa i kurikularne reforme, gledamo već istrošena ogoljena tijela političara kako nam izvode predstavu i uzimaju novac stvarajući sami od sebe idole u našim očima. Hvala, za tu predstavu ne želim kupiti kartu. Za te kazališne daske sklepane od lažnih temelja demokracije, višestranaštva i služenja narodu trebalo bi više od lažnog obećanja da će nam svima biti dobro da bi zaslužili moj glas kao ulaznicu na predstavu.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset