Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Uvijek je netko nekome brat – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Soundset skener

Uvijek je netko nekome brat

Ana Marija Topolčić | Četvrtak, 02. ožujka 2017.

Čovjek je čovjeku vuk, a netko je uvijek nekome brat, tako bi, ne sumnjam, naši političari sumirali stanje na tržištu rada. 

Ako kojim slučajem spadate u kategoriju da brata nemate, ne brinite, Vlada  je oštro krenula u najveću borbu na ovim prostorima od rata – nezaposlenost. 9 novih mjera aktivne politike zapošljavanja trebale bi smanjiti crne brojke na burzi rada i tako olakšati put prema vlastito zarađenoj korici kruha onima koji ne spadaju u kategoriju podobne braće. U toj kategoriji svakako nije onih 28 Hrvata kojima mjesečno na račun kapne pola milijuna kuna, tu svakako ne spada ni SDP-ovac Saucha koji se pojavio u Saboru uz opravdanje da vjeruje u svoju nevinost i funkcionalnost pravne države, te tako zaradio dobru dnevnicu. Tu ne spada ni Zdravko Mamić kojem je vraćena jamčevina od 14 milijuna kuna, a ima i brata, kao ni Josip Čović protiv kojeg je podignuta optužnica zbog drskog zatraživanja 50 tisuća eura mita za remont hrvatskih migova...i tako dalje i tako bliže. I sada kada su se na Markovom trgu suočili sa sadašnjošću, vrijeme je da se suoče s prošlošću. Na današnjoj sjednici Vlade konačno bi trebalo biti osnovano Povjerenstvo za suočavanje s prošlošću  koje bi trebalo pridonijeti tome da se napokon zatvore otvorena povijesna i ideološka pitanja nedemokratskih sustava prošloga stoljeća. Kako nam je krenulo čini se kako će ratovi završiti, nezaposleni će se zapošljavati, obnovit će se demografska slika Hrvatske, cijene plina neće porasti, a čak je i Dinamo pobijedivši bez pomoći sudca, nastavio niz prema sretnoj budućnosti. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset