Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Sjećate li se HDZ-ovog slogana? Vjerodostojno – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Soundset skener

Sjećate li se HDZ-ovog slogana? Vjerodostojno

Kornelije Hećimović | Petak, 09. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Pamtite zbog čega je Plenković najurio MOST-ove ministra iz vlade? Jer nisu htjeli iskazati povjerenje svom kolegi, ministru financija Mariću. 

Rekao je Plenki da u takvoj atmosferi, u kojoj članovi vlade ne podržavaju jedni druge, ne može raditi pa su MOST-ovci brže-bolje platili glavama.
A sjećate se kako se u Saboru također glasovalo o povjerenju tom istom Mariću? Pa su onda svi HNS-ovci digli ruke za Marićev odlazak.
Ali sada odjednom to više nije bitno. Iz nekog razloga Plenkoviću više ne smeta da u vladi sjede ljudi koji su se javno, jasno i glasno, izjasnili protiv Marića.
A sjećate se slogana HDZ-a s posljednjih izbora? Vjerodostojno.
Očito Plenković ima neki svoj rječnik, jer u onom Klaićevom riječ vjerodostojno znači nešto posve drugo.
No ostavimo semantiku po strani. Pravo pitanje je kako se osjeća prosječan glasač HDZ-a kad vidi da mu je stranka upravo koalirala sa strankom koja zagovara pravo na pobačaj, nema ništa protiv gej brakova, želi ukloniti vjeronauk iz škole i koja tvrdi da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH.
Što nas naravno, htjeli mi to ili ne, vraća na pojam vjerodostojno.
Politička trgovina, rasprodaja fotelja, pozicija i ugleda naravno nije nešto što su izmislili naši političari, ali je začudno kako se u moru sjajnih političkih ideja i praksi ovi naši ponajbolje snalaze baš u ovoj. Zašto se umjesto trgovine nisu naučili poštenju, pravdi i borbi za malog čovjeka?

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset