Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SDP traži očitovanje ministrice Dalić o lex Agrokoru – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Stanka u Saboru

Vlada kopira Severinu

Skener Četvrtak, 20. travnja 2017.

SDP traži očitovanje ministrice Dalić o lex Agrokoru

Ana Dukić | Četvrtak, 20. travnja 2017.

SDP-e je zatražio stanku u Saboru i od ministrice Martine Dalić zatražio da se hitno očituje o tome je li se tzv. Lex Agrokor radio u suradnji s odvjetničkim društvom za koje postoje indicije da je povezano s VTB bankom jednom od najvećih Agrokorovih kreditora.

"Ako su ove informacije točne, radi se o sukobu interesa kakvog se ne bi postidjeli niti Sanader niti Karamarko. Tražimo hitno očitovanje! Prije svega potpredsjednica Dalić s obzirom na njenu uključenost u čitav ovaj slučaj, je li istina da su u izradi lex Agrokora angažirani vanjski suradnici? Koji su vanjski suradnici angažirani? Jesu li na bilo koji način povezani s VTB bankom ili drugim kreditorima Agrokora? I konačno, jesu li ti vanjski suradnici za tu uslugu bili plaćeni i koliko? O odgovorima na to pitanje ovisit će radi li se u ovom slučaju samo o sukobu interesa ili o nečemu puno štetnije i opasnijem", rekao je Peđa Grbin. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset