Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Je li Hrvatska veliki Trumanov show?! – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.05.2018.

SOUNDSET SKENER

Je li Hrvatska veliki Trumanov show?!

Četvrtak, 15. prosinca 2016.

Je li i vama izgleda kao da je Hrvatska jedna ogromna kuća Velikog brata? Meni je sve izglednije da je upravo to razlog apsurda ove države. 

Sve je nekako  čudno, svi se čudno ponašaju, smiju nam se u lice, rade iza leđa što god hoće. Da, definitivno, Hrvatska je jedan veliki Trumanov show. Zanima me, postoji li kao i u filmu nekakav izlaz, da zaplovim u bespuća i naiđem na zid uz koji se nalaze stepenice na čijem su vrhu vrata. Prođem kroz vrata i sve iza toga postaje normalno. Tamo bi se nalazio moj najbolji prijatelj i obitelj, suze bi im išle od smijeha i rekli bi kako je to sve bilo izmišljeno, te kako je ovo sada pravi svijet, prava Hrvatska.

Možda da sve usporedimo i s još jednim filmom - Igra. Kao dobio sam poklon za rođendan u kojemu se cijeli život izokrene i svi onda budu protiv mene. Borim se, bježim od zla, skačem, trčim, te kada već izludim od svega pojavi se netko i kaže – „sve je ovo bila šala. Sretan rođendan“. Odem spavati, probudim se i sve je super, život je lijep, zemlja je prekrasna, svi su divni.

Nerealno totalno, jel tako? Baš blesam. Želje su definitivno neostvarive. Ali mogu se makar praviti lud i zamišljati sve to. Baš kao što je to učinila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na pitanje o nabavci pet tona lososa za potrebe Ureda predsjednice. Odgovor je bio jednostavan "pitanjima javne nabave u Uredu stvarno se ne bavim". Točan odgovor predsjednice, rijetko se vi s nečime pozabavite.

Vraćam se nazad svojim maštama...

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset