Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Je li Bernardić odrastao? – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

Soundset skener

Sve nas je manje

Skener Utorak, 27. lipnja 2017.

Je li Bernardić odrastao?

Ana-Marija Topolčić | Četvrtak, 29. lipnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Je li nam to mali Bernardić odrastao u velikog političara i sada proporcionalno svojoj fizičkoj veličini može parirati ribama u ostatku zamućenog akvarija hrvatske politike? 

Ako se veličina u Hrvatskoj politici mjeri revanšizmom, osvetama i isključivanjem neistomišljenika onda svakako jest. Nije da branim isključene old school SDP-ovce, jer vjerojatno bi svatko tko se bavi tim poslom pa i oni, isključio onog tko zaziva njegovu  smjenu. Da to nije u originalnom duhu njihovog posla, nije, ali i nije da je ikog u Hrvatskoj za ta osnovna pravila struke briga, pa se tu i tamo spomenu kroz neki političko, dnevni, novinarski  komentar.

No, da se ne uvučem, imamo mi i pametnijih stvari o kojima trebamo misliti, a to je svakako dobar stari ustaški pozdrav, šalim se, za to je osnovano povjerenstvo, pa nećemo se mi novinari time valjda još uvijek baviti. Što nam je dalje aktualna tema? MOST predstavio svoj model otkupa INA-e. Opet taj Most predstavlja svoje modele a kada  treba donijeti ispravnu odluku, nikako da se odluče koju stranu oni to zapravo predstavljaju. Spomen ploča Francetiću u Otočcu? Ako ste mislili da sve znate o ovoj temi, zaletjeli bi ste se. Javio se Jorge Francetić, nećak pokojnog Jure, i to ravno iz Argentine kako bi  upozorio da će ići na sud zbog nasilne smrti i neznanog groba njegova mu strica. Možda da ne idemo tako duboko u ideologiju pa da se držimo ipak one najvažnije teme u državi ovih dana, što je to o čemu svi pričaju: Trg maršala Tita. Ok, prestajem i shvaćam da nam uz ovakve muljevite teme s dna (na početku spomenutog) akvarija hrvatske politike, ni ne treba dnevno političko novinarska forma kao što je Skener, ali ipak i ovaj je za vas potpisala AMT. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset