Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hrvatskoj treba snažnija ljevica, i to čim prije! – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

27.04.2018.

Soundset skener

Padamo na istu foru

Skener Srijeda, 31. svibnja 2017.

Hrvatskoj treba snažnija ljevica, i to čim prije!

Kornelije Hećimović | Utorak, 30. svibnja 2017.

Jučer je naša predsjednica imala izlaganje na konferenciji o brendiranju Hrvatske. 

Zanimljivo kako ju nakon onog debakla sa zaljubljenim gledanjem u Trumpa na NATO-vom summitu nije bilo niti malo stid. Dapače, dijelila je lekcije na temu predstavljanja Hrvatske u svijetu i stvaranja imagea iste.
Predavanje joj, rekli su mi nazočni, nije bilo kratko, iako je predsjednica mogla svima uštedjeti vrijeme i jednostavno reći: ponašajte se kako god želite, samo nikako kako ja. Ali umjesto toga rekla je da se, citiram: "Hrvatskoj ne smije dogoditi Borat!". Možda bi mi i bilo smiješno da nije malo tužno. Borat je naime izmišljeni lik, a naša predsjednica stvarni.
Istovremeno potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavljuje kako je njegova stranka rasadnik talenata i krug okupljanja intelektualnog potencijala Hrvatske. OK, svaki cigo svoga konja hvali, ali postavlja se jednostavno pitanje: ako je SDP zaista okupio hrvatsku intelektualnu kremu, kako su oni, tako silno pametni, za prvog među sobom izabrali Bernardića?
SDP nikad u svojoj povijesti nije bio u gorem stanju. Iznutra, ali bogme i iz vana. I baš zbog toga mi nije jasno što Plenković čeka? Zašto uopće ulazi u rizik nekog novog preslagivanja vlade, kad je svima jasno da bi na novim izborima bez problema potukao ovakav bezlični SDP. Jedino što može spasiti socijaldemokraciju ove zemlje je da pojedinci iz vrha stranke konačno izađu iz anonimnosti i ono što se priča po kuloarima konačno provedu. Maknite pobogu više Bernardića jer je ovoj zemlji, bez obzira na čijoj su vam strani simpatije, potrebna snažna ljevica.
I to čim prije!

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset