Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hrvatska, izdrži! – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Soundset skener

Hrvatska, izdrži!

Davor Rendulić | Petak, 14. travnja 2017.

Poslušaj

00:00min

Nakon što je nije bilo tjednima, jučer se o Agrokoru napokon oglasila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Najviše se obrušila na bivšu upravu poručivši kako ne može razumjeti da u situaciji kada ti ljudi strepe za vlastiti život i budućnost svojeg radnog vijeka, kada ne možete plaćati dobavljačima, kada možete izazvati jedan domino efekt pada dobavljača, da i dalje možete živjeti u luksuznim uvjetima u nekakvom dvorcu.

Zanimljivo da je našu predsjednicu nije smetalo dok je Todorić držao ljude na minimalcu od 2800 kuna. Zašto prije nije pozvala Gazdu na razgovor ili barem došla ispred ograde Kulmerovih dvora da opali koji selfi? Ali čak ni to!

Zato samo možemo reći: Dobro jutro predsjednice, stiglo nam je proljeće nadam se da ste lijepo naspavali. Što je s riječima iz inauguracijskog govora od kojeg je prošlo nešto više od dvije godine, da ćete biti naš glas?

Dok se kod nas lomi sudbina zaposlenika i dobavljača, njih skoro 200 tisuća, vi ste za to vrijeme bili u Švedskoj i Irskoj, gledali vojnu vježbu, uručivali odličja...

I sada dok traje cipelarka Todorića, kada su ga već svi izudarali, pa i oni najslabiji, ulijeće predsjednica kao zadnja i hrabro ga šuta nogama!

Možda ste konačno pronašli adekvatnu lokaciju za preseljenje iz Ureda na Pantovčaku u K+ dvorac? Jer sad je od Tuđmanovih 200 obitelji ostalo samo 199 ili točnije 198,99.

Zbog svega neću reći samo Jakove izdrži, nego izdrži Hrvatska!

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset