Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Hoćemo li postati narod koji ustaje za svoje plaće i radna mjesta? – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Soundset skener

Hrvatska, izdrži!

Skener Petak, 14. travnja 2017.

Krumpirova groznica

Skener Srijeda, 12. travnja 2017.

Hoćemo li postati narod koji ustaje za svoje plaće i radna mjesta?

Ana-Marija Topolčić | Četvrtak, 13. travnja 2017.

Ide petak idi s njim, s tobom više ne spavam i ne govorim, pjevala je Doris kraljica Torcide, a pjevati bi tako mogla i Malena svom sada već bivšem ljubavniku, jer joj se u gnijezdo jučer vratio Klepetan.

Razbio je jaja , potukao se s drugim mužjakom i otjerao ga te se nakon dva tjedna kašnjenja, sav krvav i umoran smjestio u svoje gnijezdo. I taman kad smo se preplašili da se i on nije vratio u Hrvatsku jer Jana zbog aktualne Agrokorove nazovimo je krize, sigurno više nema novaca da sponzorira njihovu ljubavnu priču, pokazao je da mu je ljubav važnija od svega. A kako kažu da ljubav ide kroz želudac, jer od nje same se ne živi, nadam se da će i želuci radnika koje izravno ili neizravno prehranjuje stup hrvatskog gospodarstva, biti puni, jer 15. je subota, a u nedjelju je Uskrs. Ma samo da plaće stignu, govore radnici, a plaće će stići, govori Vladin povjerenik za Agrokor. Barem ove. A što je s idućima? Što je s budućnosti hrvatskog gospodarstva, bdp-a? Gasi li se danas samo vatra u dvorištu dok u zaleđu hara vatrena stihija. I dok na vidjelo gotovo svakodnevno izlaze afere o drskim utajama i krađi novca, dođe mi da se zapitam plaćamo li mi jedini račune? Trošimo li mi jedini novac koji zapravo i posjedujemo? Jer prodavačicu u dućanu ne možemo prevariti i potpisati karticu na kojoj nema pokrića ili je limit davno prešao i olimpske odaje. Mi samo šutke stojimo i gledamo, kao da se ne radi o našim glavama. No bez kiše nema duge, ako se i Klepetan, iako su ga svi otpisali, vratio kao Feniks, možda se i ovaj narod ustane i krene boriti za svoje plaće i svoja radna mjesta.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset