Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Cirkus – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Soundset skener

Cirkus

Davor Rendulić | Ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Poznata samoborska izreka da bedaki noriju svaki dan, a pametni samo za fašnik na žalost pokazala se netočnom. Naime, jučer su predstavnici Autohtone hrvatske stranke prava na sred Trga bana Jelačića u Zagrebu prisegnuli na vjernost domovini, ali i novoizabranom američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.

Obučeni u crno, uz limenu glazbu i koračnice te zastave Hrvatske i Sjedinjenih država još jednom su pokazali da je Lijepa naša zrela da na svojim granicama postavi velike tribine kako bi milijuni stranca, osim što će doći posjetiti krasnu obalu i upiti koju zraku sunca, moći kupiti i ulaznice te uživati u cirkusu kakav se u ostatku svijeta rijetko viđa.

Za razliku od Moire Orfei ili Cirque du Soleil u ovom našem cirkusu previše je klaunova, a s druge strane fale nam dobri i spretni akrobate, kao i hrabri te neustrašivi krotitelji životinja.

Ali dok oni ne dođu imamo razigranu polugerijatriju s prosjekom godina preko 60 koja bi se savršeno uklopila u pozdravni video novoizabranom američkom predsjedniku. I zato predlažem, da s malim zakašnjenjem, napravimo i treći nastavak A message from the government of the Republic of Croatia.

Na žalost ima jedna činjenica koju ovi veseljaci s Trga sigurno ne znaju, a to je da je NDH-a 14. prosinca 1941. objavila rat Sjedinjenim američkim državama.

Ali i to bi trebalo staviti u video, neka Trump vidi, ako mu već Melania nije rekla, s kime ima posla.

No sve si mislim ma nije to istina jer vrijeme je poklada i u to silnoj ludosti teško je primijetiti tko je stvarno lud, a to se takvim samo pravi. Ne kaže se bez veze stiglo vrijeme karnevala, vrijeme plesa, vrijeme šala.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset