Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Bandić ne dijeli tenisice, vi ih plaćate – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

Soundset skener

Bandić ne dijeli tenisice, vi ih plaćate

Ponedjeljak, 06. ožujka 2017.

Nakon kuta zagrebački osnovnoškolci, dobit će i tenisice i to startasice.

Naravno to im velikodušno dijeli glavom i bradom glavni djed Božićnjak u metropoli Milan Bandić kao da nam se bliži Božić, a ne Uskrs.

I dok bi uniforme trebale koštati oko 10 milijuna kuna, tenisice se procjenjuju na 6,5 milijuna. Za početak, svi oni koji govore kako Bandić dijeli, ništa on ne dijeli već se sve to plaća iz proračuna Grada Zagreba, a koji se pak puni novcem svih vas koji u ovim trenucima u automobilima, tramvajima ili autobusima proklinjete oblačni ponedjeljak i početak novog radnog tjedna.

No vratimo se mi na kute i tenisice. Postavlja se pitanje zbog čega se gradonačelnik nije sjetio djeci podijeliti te darove, koje ponavljam idu iz naših novčanika, početkom školske godine? Već baš sada dva mjeseca do izbora, odnosno tri mjeseca do kraja školske godine.

Za sve one koji nešto slabije prate lik i djelo Milana Bandića, on je prije par godina dao svoju riječ kako će se u Zagrebu svake, al naglašavam baš svake godine, izgraditi najmanje 10 novih vrtića, 10 škola i 10 dvorana. Samo ću reći, pojeo vuk magare!

Ali, ni to nije sve. Baš mi je pod ruku došao tekst iz lipnja 2008. dakle prije skoro 9 godina, u kojemu piše kako su se sastali premijer dr. Ivo Sanader i gradonačelnik Milan Bandić te su u ugodnoj atmosferi razgovarali o projektu "Zagreb na Savi", povezivanju Velike Gorice, Zračne luke i Glavnog kolodvora lakom željeznicom kao i o izgradnji žičare na Sljemenu. Pa da su svaki dan jednu ciglu postavili, do sada bi već nešto i napravili.

Kada bolje razmislim, još su ove kute i tenisice sasvim u redu...

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset