Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Antonio Alvarez III u najizazovnijoj situaciji do sad – Skener — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

19.06.2018.

Soundset skener

Antonio Alvarez III u najizazovnijoj situaciji do sad

Ana-Marija Topolčić | Četvrtak, 06. travnja 2017.

Smijenjena je uprava Agrokora, Standard and Poor’s srušila je rejting koncerna za tri stupnja, a novi predsjednik tima za restrukturiranje dj Antonio Alvarez pokušava spasiti kako kaže najizazovniju situaciju u kojoj se dosad našao.

I dok se računi velikih tvrtki blokiraju pa odblokiravaju, hoće li Todorić plesati kako Alvarez svira ostaje vidjeti  jer sada svi čekaju vidjeti kako će izgledati zakon. A radnici se blokiranih računa boje ko vraga, da ne bi završili kao radnici Borova. Tužno je gledati Startasice kako se sjaje na naslovnici Voguea dok ti rintaš za minimalac koji ti neće stići ni do Uskrsa, a govorimo o plaći za veljaču, minimalcu. Srećom pa ne moraju brinuti za slatkiše jer poklon pakete sigurno sprema predsjednica, a ni hrvatski proizvođači čokolada ne moraju brinuti hoće li im isporuka za te iste pakete kasniti zbog eventualne blokade računa, jer je u njima ionako ne nalaze hrvatske čokoladice.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset