Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Pepsi reklama Michaela Jacksona koja je krenula po zlu – Znanost – Science & Business — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

NA DANAŠNJI DAN

Sve tajne Vibera

Znanost Srijeda, 17. veljače 2016.

Pepsi reklama Michaela Jacksona koja je krenula po zlu

Srijeda, 27. siječnja 2016.

Na današnji dan, 27. siječnja 1984.,  Michael Jackson  snimao je reklamu za Pepsi, a završio u bolnici s opeklinama trećeg stupnja.

Tada 25-godišnji Jackson pjevao je "Billie Jean" za jednu u nizu reklama za Pepsi od kojih je vjerojatno najupečatljivija ostala ona gdje mlađahni Alfonso Ribeiro (nama najpoznatiji kao Carlton iz serije "Princ iz Bel-Aira") pleše na ulici s drugom djecom odjeven kao Kralj popa.

Reklama je bilo više, a jedna od njih uzela je danak u šestom pokušaju snimanja. U koncertnoj atmosferi, Jacko se niz stepenice trebao spustiti pred publiku kada je pirotehnika otkazala poslušnost. Nekih tri tisuće statista vidjelo je preuranjenu eksploziju iza njegovih leđa i zatim gledalo kako mu plamen zahvaća kosu. Većina prisutnih u prvi mah nije reagirala jer, kako su kasnije rekli, bio je posve miran i nastavio plesati pa su mislili da je sve to dio scenarija.

Međutim, nije bilo tako: kako se plamen rasplamsavao, tako su u pomoć dotrčala Jacksonova braća i najbliže osoblje, prekrili mu glavu jaknom, ugasili vatru i Michaela odvezli u bolnicu. Opekline drugog i trećeg stupnja po tjemenu i licu zahtijevale su nekoliko kompliciranih operacija, a uz njih upotrebu raznih i nadasve žestokih lijekova protiv bolova.

Analgetici su doveli do ovisnosti, pa i o one o estetskoj kirurgiji, pa možemo reći da nakon incidenta u Shrine Auditoriumu u Los Angelesu, Michael Jackson više nikada nije bio isti.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/U6yLdJQNMoc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset