Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 DIPLOMA: Predstavljena Ekspertna radna skupina za kurikularnu reformu – Science & Business — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

AKTIVNOSTI NA SVEUČILIŠTU

DIPLOMA: Predstavljena Ekspertna radna skupina za kurikularnu reformu

Utorak, 30. svibnja 2017.

U Ministarstvu znanosti i obrazovanja predstavljena je Ekspertna radna skupina za provedbu kurikularne reforme na čelu s njenom voditeljicom Jasminkom Buljan Culej.

Ona je tom prigodom predstavila svoj akcijski plan, koji je, kako je objasnila, utemeljila na ciljevima Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije. To je zapravo plan koji je predočila uz svoju kandidaturu za voditeljicu Ekspertne radne skupine, te se po njemu, kako kaže, neće raditi, već po planu koji usuglasi radna skupina.

Buljan Culej je podsjetila da su u Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije navedene ukupno 44 mjere vezane uz sustav odgoja i obrazovanja, od kojih Ekspertna radna skupina samostalno vodi samo jednu. Kada će kurikularna reforma eksperimentalno zaživjeti u školama, još se ne zna - akcijski plan tek određuje rokove za sve buduće aktivnosti.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset