Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 DIPLOMA: Nova voditeljica Ekspertne radne skupine za provedbu kurikularne reforme – Science & Business — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

AKTIVNOSTI NA SVEUČILIŠTU

DIPLOMA: Nova voditeljica Ekspertne radne skupine za provedbu kurikularne reforme

Utorak, 23. svibnja 2017.

Jasminka Buljan Culej nova je voditeljica Ekspertne radne skupine za provedbu kurikularne reforme, a uz nju je imenovano i sedmero članova radne skupine. 

Za Culej je glasalo šest članova Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije, četvero je bilo protiv, a jedan je bio suzdržan. 

Culej je trenutačno savjetnica ministra znanosti i obrazovanja Pave Barišića, a u Ministarstvo je nedavno došla iz Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja. Diplomirala je biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, gdje je stekla i stupanj magistra znanosti i doktora znanosti. Stručno se usavršavala i u inozemstvu pa je 2008. na Harvardu završila glavni kolegij “Učinkovito upravljanje obrazovnim sustavima”.

Podsjetimo, na natječaj za novog voditelja Ekspertne radne skupine za provedbu kurikularne reforme prijavilo se 11 kandidata, među kojima i donedavni voditelj Boris Jokić, za kojeg su glasala četiri člana Povjerenstva.

Budite petkom u 13:50 uz Soundset! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset