Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 DIPLOMA: Na Ekonomskom fakultetu održano natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima – Science & Business — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

AKTIVNOSTI NA SVEUČILIŠTU

DIPLOMA: Na Ekonomskom fakultetu održano natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima

Utorak, 16. svibnja 2017.

U organizaciji studentske udruge Financijski klub na Ekonomskom fakultetu održana je svečana završnica trećeg sveučilišnog natjecanja u trgovanju vrijednosnim papirima - University Trading Tournament. 

Među više od 600 natjecatelja, titulu najuspješnijeg tradera ponio je Tomislav Kušić, dok su drugoplasirani i trećeplasirani bili Donat Šušak te Dario Kralj, a najbolji trojac dobio je po trofej i certifikate, te vrijedne novčane nagrade. 

Prije samog natjecanja svi su natjecatelji dobili svu potrebnu dokumentaciju kroz seriju edukacijskih predavanja na kojima su mogli naučiti o financijskim tržištima, tehničkoj analizi i trgovanju. 

Natjecanje se zatim odvijalo kroz četiri tjedna, od 10. travnja do 5. svibnja, odnosno kroz četiri runde u trajanju po tjedan dana. Svaki natjecatelj imao je na raspolaganju 10 tisuća virtualnih dolara, a ukupni pobjednik sveučilišnog natjecanja u trgovanju vrijednosnim papirima dobio je tisuću dolara na live accountu, odnosno na pravom računu kod brokera. Drugoplasirani je "zaradio" 500, a trećeplasirani 300 dolara.

Marijana Mikulić vas svaki petak izvještava o aktivnostima vezanim uz Sveučilište u Zagrebu te se bavi temama iz akademske zajednice. 

Budite petkom u 13:50 uz Soundset! 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset