Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 DIPLOMA: Ekonomski fakultet organizira specijalnu edukaciju ITHAS – Science & Business — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

AKTIVNOSTI NA SVEUČILIŠTU

DIPLOMA: Ekonomski fakultet organizira specijalnu edukaciju ITHAS

Srijeda, 14. lipnja 2017.

Ekonomski fakultet u Zagrebu, odnosno njegova Katedra za turizam već 12 godina zaredom organizira međunarodni program specijalne edukacije studenata pod nazivom ITHAS. 

Riječ je o druženju studenata smjera Turizam s partnerskim institucijama sa njemačkog Sveučilišta u Muenchenu, Haifi iz Izraela, te Sveučilišta Brock iz Kanade, a povremeno se uključuju i studenti Sveučilišta u Muskatu iz Omana.

Među desetak eminentnih profesora koji su održali predavanja u okviru ovog programa bili su osnivač Svjetske turističke akademije profesor Jafar Jafari s američkog Sveučilišta Wisconsin-Stout, član Svjetske turističke akademije i najcitiraniji autor u području turizma u svijetu Eric Cohen, koji je rođen u Zagrebu, te Chris Cooper s Oxford Brooks University-ja. Sva trojica su i laureati prestižne nagrade Ulysses koju dodjeljuje Svjetska turistička organizacija za izvrsnost u kreiranju i širenju inovativnih znanja u području turizma.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset