Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Soundset postao prvi radijski partner u povijesti HOO-a – Business – Science & Business — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

potpisan ugovor

Soundset postao prvi radijski partner u povijesti HOO-a

Soundset | Srijeda, 15. listopada 2014.

U sklopu partnerstva, na članicama Soundseta emitirat će se posebna emisija "U ritmu Rija".

Soundset postao ekskluzivni medijski partner Hrvatskog olimpijskog odbora. Ugovor o članstvu u Hrvatskoj olimpijskoj obitelji potpisali su 15. listopada 2014. godine predsjednik Uprave Soundseta Josip Majher i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Na dan potpisivanja ugovora, u srijedu 15. listopada, Soundset je emitirao program iz sjedišta HOO-a u zagrebačkom Domu sportova, uz gostovanje brojnih sportaša i sportskih dužnosnika, među kojima i Marija Možnika, brončanog na preči na SP-u te njegova trenera Tigrana Goričkog.

Predsjednik uprave Soundseta Josip Majher istaknuo je važnost medija u odgoju mladih.

"Važan je i odgoj kroz sport i učenje fair playu, kako za mladog čovjeka, tako i za cijelu zajednicu. Osim što mediji, posebno radio, imaju zadaću informirati i zabaviti, oni zauzimaju i bitnu ulogu u jednom društvenom odgajanju ljudi i isticanju vrlina. Mi u tom kontekstu gledamo na našu suradnju. Nije samo važno je li netko postao prvak svijeta ili zauzeo 10. mjesto, već da iza svakog rezultata stoji odricanje a javnost za to često ne zna. Naš je cilj da potičemo mlade ljude, da stvaramo neke nove načine razmišljanja i odgajanja, da shvate da se samo teškim i napornim radom postižu rezultati. Zahvaljujem HOO-u što nas je pozvao u svoju olimpijsku obitelj."

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša ustvrdio važnost promicanja olimpijskog sporta u Hrvatskoj.

"Veliko nam je zadovoljstvo potpisati ugovor s ovako respektabilnim partnerom čijih jedanaest radijskih postaja pokrivaju čitavu Hrvatsku. Uskoro počinje predolimpijska godina i jako nam je stalo da se glas hrvatskih sportaša čuje diljem Hrvatske u promidžbi Olimpijskih igara u Riju te vrijednosti olimpizma. Želimo da se naši sportaši predstave javnosti, jer skoro svaki dan svjedočimo kako netko od njih postiže hvalevrijedne rezultate. Unaprijed se zahvaljujemo svim medijskim djelatnicima Soundseta što će pomoći širiti predolimpijski ugođaj diljem Hrvatske."

Glavni tajnik HOO-a Josip Čop dodao je kako ne postoji djelatnost koja promovira Hrvatsku više od sporta.

"Za sportske se uspjehe se čuje, međutim ne dovoljno daleko. Društvo često ne prepoznaje snagu i važnost sporta. Ne postoji niti jedna djelatnost, bilo znanstvena, društvena, ekonomska ili filozofska, koja u kontinuitetu promiče Hrvatsku kao što to čini sport. Rijetko prođe tjedan a da negdje u svijetu ne svira hrvatska himna. Naš novi partner je upravo taj koji će nam pomoći da potaknemo drugačiji način razmišljanja u društvu i promjenu stava prema glavnim akterima - sportašima, trenerima, nacionalnim sportskim savezima, klubovima te djelatnicima HOO-a."

Soundset će putem svojih 11 članica do prosinca 2016. godine pratiti hrvatske olimpijce na putu do Olimpijskih igara u Riju, kroz tjednu emisiju "U ritmu Rija". 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset