Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Vijesti – Trsat – Radio — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

20.06.2018.

Vijesti

Slučaj Planinska

Sanaderu se nastavlja suđenje

Sanaderu se nastavlja suđenje

Na zagrebačkome Županijskom sudu nastavlja se suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju Planinska u kojem je Sanader optužen za primanje 17 milijuna kuna "provizije", nakon što je Ministarstvo regionalnog razvoja kupilo zgradu od tvrtke bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika i vlasnika mesnica Stjepana Fiolića. U posljednjih pola godine suđenje je već nekoliko puta odgođeno, najprije zbog Sanaderovih zdravstvenih problema, a zatim zbog bolesti optuženog vlasnika Inženjerskog biroa Mladena Mlinarevića.

SJEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE

Bandić najavio: uz otpad, smanjuju se cijene prijevoza i parkiranja

Bandić najavio: uz otpad, smanjuju se cijene prijevoza i parkiranja

U tijeku je sjednica gradske skupštine. Gradonačelnik Zagreba najavio je da će, nakon smanjenja cijene odvoza smeća od 1. studenog, prema dolje i cijene ZET-ovih usluga kao i parkinga u Gradu. Već sljedeći tjedan donosimo odluku o nižoj cijeni parkinga i javnog prijevoza", najavio je Bandić. Podsjetimo, Zagrepčani bi već u studenom trebali dobiti 32 posto manje račune za odvoz komunalnog otpada u stanovima, dok bi onima u kućama računi trebali biti 44 posto manji.

Soundset