Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 FOTO 18 plavih godina proslavljeno u velikom stilu – Vijesti – Plavi – Radio — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

tulum u bojama

FOTO 18 plavih godina proslavljeno u velikom stilu

Soundset | Petak, 20. veljače 2015.

U samom središtu Zagreba, u Ritmu grada, Soundset Plavi je proslavio punoljetnost sa svojim prijateljima.

Davnog 20. siječnja 1997. na frekvenciji 98 Mhz začule su se prve pjesme s novog zagrebačkog radija, Plavi 9. Iz nezaboravnog izloga u Frankopanskoj u međuvremenu smo prešli na sam vrh Vjesnikova nebodera, no naš glavni cilj nije se promijenio - ljubav prema Zagrebu, njegovim ljudima i plavoj boji.

"Neki kažu 'kaj je to 18 godina', no ja vas izazivam da probate vi raditi nešto 18 godina. To će biti 2033. Iz Like će do tada ići space shuttleovi", poručio je zaštitno lice Zornjaka, Daniel Bilić.

"Hvala svima koji ste došli, koji ste radili na Plavom radiju, koji nas slušate. Volimo vas! Ali posebno mi je drago što su s nama Tanja i Damir. Oni su nam se javili sa željom da dođu na tulum, uz poruku da je Plavi s njima odgojio njihovu 18-godišnjakinju."

U tom trenutku je i stigla torta (hvala slastičarnici Tako slatko na super iznenađenju!), a potom je mikrofon opet preuzela naša Žeža. Ovaj put kao Željka At Ease, njezin trojac je zagrijao atmosferu sjajnim obradama. Stanko je, na oduševljenje svih prisutnih, nastavio u svom glazbenom stilu.

Kako je već rekao i Daniel, hvala svima koji su došli, hvala svima koji nas slušaju i onima koji nas podržavaju. Soundset Plavi će i idućih 18 godina voljeti Zagreb i davati svima razloge da vole Soundset Plavi.

Slušamo se na 98,0 i 89,1.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset