Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kvartoteka u Trnskom: Luda zabava nastavlja se i ovaj tjedan – Kvartoteka — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

bit će super, dođi i ti!

Kvartoteka u Trnskom: Luda zabava nastavlja se i ovaj tjedan

Soundset | Utorak, 24. svibnja 2016.

Kvartoteka 2016. ovoga je tjedna od 23. do 28. svibnja 2016. u Trnskom, gdje se super družimo skroz do subote. Zbog blagdana Tijelova, zabava se umjesto u četvrtak, premješta na srijedu, 25. svibnja.

Tu su sada već tradicionalne Labudove karaoke, a za svaku otpjevanu pjesmu, Labud će donirati 50 kuna u socijalnu samoposlugu. Svoj obol dat će i Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, koji će predstaviti savjetovalište Službe za reproduktivno zdravlje, debljinu i pravilnu prehranu, učenje i prilagodbu.

Glazbenu atmosferu u srijedu zagrijavat će od 20 sati Requiem i Vindon Havin. U četvrtak pravimo mali predah, a nastavljamo već u petak, 27. svbinja. Tu su opet karaoke za socijalnu samoposlugu, ovoga puta pod sponzorstvom INTERSPAR-a. Od 20 sati zabavljat će nas Judette - alternativni pop rock bend sa osvježavajućim inovativnim zvukom.

Druženje završava u subotu, 28. svibnja, sada već tradicionalnim košarkaškim turnirom koji organizira Žuja. Za glazbeni dio zadužen je Suicidal, i to u uobičajenom terminu od 20 sati pa nadalje.

Generalni pokrovitelj Kvartoteke 2016. je Ožujsko pivo kojim se možeš okrijepiti na našim kućicama u okviru eventa. Kućice nude i delicije s roštilja, palačinke, fritule, a tu je i Barcaffe kavica koju možeš popiti svakog poslijepodneva.


Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset