Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kvartoteka na Kegliću: Ugrabi zabavu uz sjajna glazbena imena – Kvartoteka — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

22.06.2018.

kvartoteka 2016.

Kvartoteka na Kegliću: Ugrabi zabavu uz sjajna glazbena imena

Soundset | Srijeda, 18. svibnja 2016.

Kvartoteka 2016. ovoga je tjedna od 16. do 21. svibnja na Kegliću, gdje se super družimo skroz do subote. U četvrtak, 19. svibnja na rasporedu je i više nego atraktivan program. Tu su sada već tradicionalne Labudove karaoke, a za svaku otpjevanu pjesmu, Labud će donirati 50 kuna u socijalnu samoposlugu.

Na tribini Večernjeg lista i Soundset Plavog sudjeluje pročelnica Ureda za programe i projekte Europske unije Jelena Ricov, a svoj će obol dati i Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar. Druženje će biti obojano raspjevanim tonovima pjevačica Ivane Kindl i Queen of Sabe, koje garantiraju sjajan provod.

Petak, 20, svbinja donosi nove karaoke za socijalnu samoposlugu, ovoga puta pod sponzorstvom INTERSPAR-a. Od 19 sati svojim izvrsnim obradama svjetskih megahitova zabavljat će vas Vindon Havin, Bastardz, Auguste i Gatuzo, nakon kojih slijedi atraktivan filmski program ''Screen on the green''.

Druženje završava u subotu, 21. svibnja nizom događaja. Tu je Amexova nagradna igra, druženje s udrugom za zaštitu životinja ''Indigo'' te Essilorov šator od 10 do 14 sati. Od 19 sati slijedi glazbeni spektakl, uz imena U pol 9 kod Sabe, Rezerve i Postolar Tripper, a završavamo filmskim programom.

Četvrtak, petak i subota su Dani uštede poweredy by RWE. Možete dobiti vaučer od dodatnih 200 kuna uštede na obračunu za struju (uz redovni popust na opskrbu do 12%), ako potpišete ugovor na štandu tijekom trajanja Kvartoteke!

Generalni pokrovitelj Kvartoteke 2016. je Ožujsko pivo kojim se možeš okrijepiti na našim kućicama u okviru eventa. Kućice nude i delicije s roštilja, palačinke, fritule...

Tu je i Barcaffe kavica koju možeš popiti svakog poslijepodneva.

Naravno, možeš sudjelovati i na sada već tradicionalnom košarkaškom turniru koji organizira Žuja.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset