Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Zagrebačko histrionsko ljeto – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

6. srpnja - 2. rujna

Ljeto na Štrosu

Kultura Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

15. Tabor film festival

Kultura Četvrtak, 06. srpnja 2017.

Zagrebačko histrionsko ljeto

Ana Dukić | Ponedjeljak, 10. srpnja 2017.

U petak je otvoreno 32. Zagrebačko histrionsko ljeto premijerom "Kći Lotrščaka" na zagrebačkoj Opatovini, prenosi prvi.hr .

Zagrebačko histrionsko ljeto traje od 6. srpnja do 2. rujna, a ljubitelji kazališta moći će svaki dan, osim nedjelje i ponedjeljka, gledati "Kći Lotrščaka". Ovom predstavom, glumačka skupina Histrion obilježava se 60. obljetnicu smrt Marije Jurić-Zagorke. 

"Šezdeset godina je prošlo od kad je Marija napustila ovaj svijet, ali je još uvijek živa u svojim romanima. Ljudi je još uvijek čitaju. Vjerujem da je i danas jako popularna u čitateljskom dijelu publiku, ali da ju osjete na kazališnoj sceni, tamo je nažalost previše nema", rekao je Zlatko Vitez za prvi.hr.

Ulaznice za predstave Histriona stoje 100 kuna, umirovljenici, studenti, osobe s invaliditetom i učenici plaćaju 80 kuna. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset