Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 SOUNDSETER: Star Wars dan u Centru mladih Ribnjak – Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

21.06.2018.

NOVA DOGAĐANJA U SVIJETU GLAZBE I FILMA

Akcija "Daj mi kino 2"

Kultura Četvrtak, 13. travnja 2017.

SOUNDSETER: Star Wars dan u Centru mladih Ribnjak

Utorak, 11. travnja 2017.

Događaj "May the Fourth", odnosno Star Wars Dan, koji će se održati 6. svibnja u prostoru Centra mladih Ribnjak, osmišljen je kao okupljanje ljubitelja popularne franšize Star Wars.

Cjelodnevni događaj obuhvaća predavanja, radionice za djecu i odrasle, cosplay i izložbeni dio događanja uz igre i škole mačevanja, piše MTV.

Matija Dedić je snimio novi album, piše Mixer.hr. Na albumu na kojem se nalazi 11 skladbi, specijalni gost je svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo. Upravo njihova zajednička interpretacija legendarne skladbe “Potraži me u predgrađu” odabrana je za prvi singl koji najavljuje album.

US Weekly prenosi kako je Beyonce najutjecajnija javna osoba na Instagramu i to nakon što je u D'Marie Analyticsu provedeno istraživanje kojim je utvrđeno kako svaka njezina objava vrijedi 1 milijun dolara, prenosi MTV.

Sve ovo i mnoga druga događanja u svijetu glazbe, filma, televizije doznajte na Soundseteru svakim radnim danom u 10 i 30 na Soundsetu. 

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset