Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

26.06.2017.

Kultura

proslavljeni film

Šećer na kraju: Barakude na zadnjem danu Pula FF

Šećer na kraju: Barakude na zadnjem danu Pula FF

Proslavljeni američki producent i redatelj hrvatskog podrijetla Peter Radovich Jr., kreativni direktor sportskog programa CBS-a i dobitnik 29 Emmya u svojoj bogatoj karijeri, oduvijek je želio snimiti film u Hrvatskoj o hrvatskim sportašima. Prilika mu se pružila prije četiri godine, odmah nakon Olimpijskih igara u Londonu, kada je Ratko Rudić sa svojim timom osvojio sve što se osvojiti moglo – bili smo europski, svjetski i olimpijski pobjednici! No tada je Rudić donio tešku odluku da se povlači, nekoliko igrača je također otišlo iz reprezentacije i slika naših Zlatnih se potpuno promjenila.

RAZNOLIK GLAZBENI PROGRAM

19. Motovun Film Festival: Zvukovi punka, repa, elektronike i tarantele

19. Motovun Film Festival: Zvukovi punka, repa, elektronike i tarantele

Nakon cjelodnevnog sjedenja u kinu uz filmski program 19. Motovun Film Festivala, važno je malo se protegnuti na plesnom podiju. Besplatan glazbeni program s kojim od 26. do 30. srpnja završava svaki festivalski dan, namijenjen je onima koji su svojih nekoliko sati sna spremni žrtvovati za ples do zore uz Edu Maajku, Kawasaki 3P, Jonathan, Nipplepeople, Kalascimu i Filipa Motovunskog.

Članci 6172 od 638

Prethodna
1
2
...
5
6
7
...
53
54
Sljedeća
Soundset