Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Kultura — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

24.02.2017.

Kultura

Priča o najtrofejnijem hrvatskom sportašu

Premijera filma o Mihovilu Španji, Janica Kostelić oduševljena!

Premijera filma o Mihovilu Španji, Janica Kostelić oduševljena!

U zagrebačkom kinu Europa u ponedjeljak 29. kolovoza 2016. je održana premijera dokumentarnog filma „Skrivena strana medalja“, koju je režirala Antonia Dubravka Carnerud, a radi se o životu Mihovila Španje, najtrofejnijeg hrvatskog sportaša od neovisnosti, koji je osvojio čak 26 medalja na paraolimpijskim igrama te svjetskim i europskim prvenstvima.

proslavljeni film

Šećer na kraju: Barakude na zadnjem danu Pula FF

Šećer na kraju: Barakude na zadnjem danu Pula FF

Proslavljeni američki producent i redatelj hrvatskog podrijetla Peter Radovich Jr., kreativni direktor sportskog programa CBS-a i dobitnik 29 Emmya u svojoj bogatoj karijeri, oduvijek je želio snimiti film u Hrvatskoj o hrvatskim sportašima. Prilika mu se pružila prije četiri godine, odmah nakon Olimpijskih igara u Londonu, kada je Ratko Rudić sa svojim timom osvojio sve što se osvojiti moglo – bili smo europski, svjetski i olimpijski pobjednici! No tada je Rudić donio tešku odluku da se povlači, nekoliko igrača je također otišlo iz reprezentacije i slika naših Zlatnih se potpuno promjenila.

Članci 1324 od 601

Prethodna
1
2
3
4
5
6
...
50
51
Sljedeća
Soundset